2-DAGERS TERAPIGRUPPE SØKERE NGI

LINE VARSKOG

Gestalt psykoterapeut mngf


DRAMMEN  Rømers vei 8. 

line.varskog@gmail.com

907 93 709


SAMTALE  -  TERAPI  -  COACHING  -  VEILEDNING  -  SAMTALEGRUPPER

ENKELTPERSONER   -  GRUPPER  -  ORGANISASJONER


2-DAGERS TERAPIGRUPPE

for søkere NGI og andre interesserte


 

Dette er en gruppe som er tiltenkt søkere for studier på Norsk Gestaltinstitutt (NGI), men passer også for andre som er nysgjerrig på gestaltterapi og ønsker å bli kjent med seg selv i gruppe.


Det å knytte seg til andre mennesker, og å føle tilhørighet til en gruppe er noe av det mest grunnleggende i menneskelig atferd, sammen kan vi nå mål som ikke oppnås alene.


Men å være i en gruppe er ikke alltid like enkelt, de fleste kan kjenne seg igjen i tanker om egen deltagelse i grupper; Hva skal jeg si? Er det min tur nå? Har jeg noe å si? Tør jeg si det jeg tenker? Tar jeg for mye plass? For lite plass? Kan jeg være her uten å si noe? Må jeg dele når de andre gjør det?


 

TIMER


Denne gruppen er tilpasset kravet om 15 timer gruppeterapi for søknad om opptak til studier ved NGI.NÅR29. og 30. august


Lørdag kl. 10.00 – 18.00

Søndag kl. 10.00 - 17.00

 


 


STED


OSLO Skippergata 9Oslo S / Jernbanetorget, ca 9 minutters gange


Oslo Bussterminal, ca 10 minutters gangeSe kart, veibeskrivelser her


 

PRIS3500 kronerLEDER

 

LINE VARSKOG – Reg. Gestaltterapeut MNGF

  PÅMELDING GRUPPER 

  


  

 


 

 


 


 

  

 


 

 


2-dagers gruppe
4-dagers gruppe
On-going gruppe
 
 
 
 
 
 

Jeg bruker ikke cookies/informasjonskapsler, det er et bevisst valg. Jeg er imidlertid likevel pålagt å infomere om om følgende: Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Jeg forstår!" samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler/cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Jeg forstår!