PERSONVERNERKLÆRING

LINE VARSKOG

Gestalt psykoterapeut mngf


DRAMMEN  Rømers vei 8. 

line.varskog@gmail.com

907 93 709


Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.

SAMTALE  -  TERAPI  -  COACHING  -  VEILEDNING  -  SAMTALEGRUPPER

ENKELTPERSONER   -  GRUPPER  -  ORGANISASJONER


PERSONVERNERKLÆRING


Behandling av personopplysninger

Line Varskog (org.nr. 996372855) er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i virksomheten.

 

Virksomheten er Behandlingsansvarlig for

  • Kliente
  • Kontaktpersoner hos kunder og leverandører.

 

Eksempler på behandlingsaktiviteter er:

  • Registrere nye klienter.
  • Føre journal i forbindelse med konsultasjoner.
  • Fakturering

 

Personopplysninger som behandles og lagres er:

  • Alminnelige personopplysninger som navn og fødselsdato.
  • Kontaktdetaljer som e-post og telefonnummer.

 

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel

  • Å overholde avtalen med klienter.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse virksomheten er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta virksomhetens berettigede interesser (forutsatt at enkeltpersoners interesser ivaretas), for eksempel for å forsvare et rettskrav.

 

Enkeltpersoner kan til enhver tid

  • Få innsyn i sine personopplysninger og kopi av journal og andre personopplysninger.
  • Endre sine personopplysninger.
  • Be om sletting av sine personopplysninger.
  • Avslutte avtaleforholdet.

 

Lagringstid for personopplysninger

Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når et avtaleforhold avsluttes. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

 

Informasjonssikkerhet

Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for virksomheten og det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

 

Overføring av personopplysninger

Virksomheten utleverer ikke personopplysninger annet enn til myndigheter i henhold til lov og gjeldende regelverk eller etter skriftlig instruks og samtykke fra den registrerte.

 

Virksomheten bruker følgende databehandlere:

Domeneshop leverer WEB-hotell for hjemmesiden. Utover dette brukes ingen eksterne databehandlere.

 

Bruk av informasjonskapsler

Jeg bruker ikke informasjonskapsler/cookies, det er et bevisst valg. Jeg er like fullt på lagt å informere om følgende: Dette nettstedet benytter informasjonskapsler/cookies. Hvis du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler/cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

 

Klagerett

Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt på epost line.varskog@gmail.com eller telefon 907 93 709.


 

Jeg bruker ikke cookies/informasjonskapsler, det er et bevisst valg. Jeg er imidlertid likevel pålagt å infomere om om følgende: Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Jeg forstår!" samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler/cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Jeg forstår!