PARTERAPI

LINE VARSKOG

Gestalt psykoterapeut mngf


DRAMMEN  Bragernes torg 13, inngang C, 3. etg

line.varskog@gmail.com

907 93 709


SAMTALE  -  TERAPI  -  COACHING  -  VEILEDNING  -  SAMTALEGRUPPER

ENKELTPERSONER  -  PAR  -  FAMILIER  -  GRUPPER  -  ORGANISASJONER


PARTERAPI


 

De fleste par støter på større og mindre kriser i samlivet. Noen ganger er det tilsynelatende små hendelser som skaper ubalanse, andre ganger er problematikken mer omfattende. Hva som er lite og hva som er stort oppleves også svært forskjellig fra par til par. Utroskap, langvarig sykdom, spill-/rusavhengighet, økonomiske utroskap, barnløshet, utroskap, død, rusmiddelbruk  og  arbeidsledighet er faktorer som påvirker parforholdet. I andre parforhold er det "bare" som om energien i relasjonen er blitt borte. Spillereglene er endret, og verken du eller partneren din vet hvordan dere nå skal spille videre sammen.


 


Den største årsaken til at parterapi ikke virker er at både motivasjon og intensjon er ulik, hos noen par er dette helt  fraværende hos den ene, av og til hos begge. Hos noen par kommer det også frem at den ene parten ønsker at terapeuten skal stramme opp den andre. Ikke noe av dette er til hinder for vellykket parutvikling.


 


Mange tenker på parterapi som noe som først og fremst gjelder kjærlighetspar, men parterapi kan også brukes på andre parrelasjoner der det er behov for "rydde" litt. Er dere flere enn to, kan familieterapi være det dere er på utkikk etter.


 


Alle parforhold kan ikke reddes, men nesten alle parforhold fortjener en sjanse.


 


Jeg bruker ikke cookies/informasjonskapsler, det er et bevisst valg. Jeg er imidlertid likevel pålagt å infomere om om følgende: Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Jeg forstår!" samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler/cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Jeg forstår!