BESTILL TIME

LINE VARSKOG

Gestalt psykoterapeut mngf


DRAMMEN  Bragernes torg 13, inngang C, 3. etg

line.varskog@gmail.com

907 93 709


SAMTALE  -  TERAPI  -  COACHING  -  VEILEDNING  -  SAMTALEGRUPPER

ENKELTPERSONER  -  PAR  -  FAMILIER  -  GRUPPER  -  ORGANISASJONER


VELKOMMEN!


Den viktigste komponenten i terapi er relasjonen mellom terapeut og klient, at den personlige kjemien stemmer. Det er ikke lett å snakke om vanskelige følelser med en terapeut en ikke har god kjemi med.


 


Mange tenker at de kan gå én time til en terapeut eller psykolog, motta noen råd og vips, så blir alt bra. Det stemmer dessverre ikke, terapi foregår alltid over noe tid, hvor lang tid er avhengig av problematikk.


 


BESTILL TIME

 
 
 
 
 
 

  


 


 

  

 


 

 


Jeg sitter opptatt med klienter hele dagen, og pausen mellom hver klient trenger jeg til å forberede meg til neste time og andre nødvendige gjøremål. Det er derfor ikke så lett å få tatt telefonen/ringt tilbake, men du kan selvsagt legge igjen beskjed på telefonsvareren min, så kontakter jeg deg ved arbeidstidens slutt eller neste dag.


 


Ubenyttede, ikke avbestilte timer/prøvetimer faktureres etter de til enhver tid gjeldende ordinære timespriser.


Jeg bruker ikke cookies/informasjonskapsler, det er et bevisst valg. Jeg er imidlertid likevel pålagt å infomere om om følgende: Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Jeg forstår!" samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler/cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Jeg forstår!